Golvläggare Kiruna

Kiruna golv & bygg

KGB

Letar du efter golvläggare i Kiruna? Välkommen till oss på Kiruna Golv & Bygg! Vi är en liten byggfirma med professionella golvläggare

Professionella golvläggare i Kiruna

När du behöver golvläggare i Kiruna så bör du kontakta pålitliga och skickliga sådana. En golvläggning är ett bra sätt att förändra ett rum och göra hemmet trevligare utan att det ska kosta för mycket. Det är inte alltid lätt att veta vilket golv du ska välja. Om du känner dig osäker kan självklart våra erfarna golvläggare ge dig förslag på hållbara, prisvärda och snygga golv. Förutom våra professionella golvläggare har vi också kompetenta hantverkare för badrumsrenovering, måleri och olika byggnationer.

Vi brinner för hantverk och lyssnar på varje kunds behov och önskemål för att anpassa våra tjänster därefter. Att du som kund ska känna dig trygg med ditt val av golvläggare är särskilt viktigt för oss. Därför är det en självklarhet för oss att ta ansvar för hela bygget och om vi mot förmodan skulle göra något fel så åtgärdar vi förstås detta kostnadsfritt.

Våra golvläggare utför jobb åt både privatpersoner och företag i och omkring Kiruna. För oss finns det inga projekt som är för stora eller för små, vi finns för dig när du behöver oss. Givetvis är vi ansvarsförsäkrade samt innehar F-skattesedel vilket innebär att du kan nyttja ROT-avdraget på våra arbeten.

På alla våra arbeten använder vi oss givetvis av marknadsledande material för att kunna hålla kvalitén på topp. Renoveringar och om- och tillbyggnationer ökar dessutom värdet på bostaden. Så gör en god investering och kontakta våra golvläggare i Kiruna redan idag!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Nyttja ROT-avdraget

När du som privatperson anlitar våra golvläggare i Kiruna för till exempel en renovering i hemmet kan du nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, dock är avdraget högst 50 000 kr per år och person. Tänk också på att arbetet måste ske i bostaden du äger. Läs mer på Skatteverkets hemsida!

Våra tjänster

På vår byggfirma i Kiruna har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra det mesta inom bygg och måleri. Tveka inte att höra av dig till oss redan idag om du behöver hjälp med ett särskilt projekt!

Golvläggare

Det finns olika anledningar till att man vill byta golv. Kanske börjar det bli slitet eller så passar det inte din personliga stil. Kontakta våra golvläggare för en snygg och kvalitativ golvläggning. Att anlita vår byggfirma med erfarna golvläggare är optimalt för att få en så bra hållbarhet som möjligt på golvet. Vi hjälper dig vare sig du är ute efter ett parkettgolv, laminatgolv, fiskbensparkett med mera.

Badrumsrenovering

Vill du fräscha upp badrummet genom att byta kakel och badrumsinredning? Eller vill du samtidigt riva ut hela badrummet för att lägga golvvärme och därmed få ett helt nytt badrum? Oavsett hur komplicerad din badrumsrenovering är så har vår personal i Kiruna kompetensen att utföra den. Vi står för god kommunikation så att du ständigt är uppdaterad på vad som pågår i ditt hem.

Om och tillbyggnation

Börjar ditt hem bli trångbott och du är i behov av en tillbyggnation? Eller känner du att ett utrymme i hemmet hade varit bättre med en annan planlösning? Då ska du kontakta vår byggfirma i Kiruna så hjälper våra hantverkare och golvläggare dig med allt från planering till utförande. Vi ser också till att ytan utnyttjas på bästa möjliga sätt, så att du får ut så mycket som möjligt av din byggnation.

Golvläggare i Kiruna, och så mycket mer

Vår byggfirma kan hjälpa dig med det mesta. Så som golvläggning, renovering och måleri. Och eftersom vi har många års erfarenhet inom branschen kan du lita på att vi kommer att leverera högkvalitativa resultat. Vi har även en bred kompetens inom olika typer av projekt, så oavsett vad det gäller, så kan vi skräddarsy en lösning som passar just dina behov och önskemål. Kontakta oss gärna för att diskutera ditt projekt och få en offert från oss!

Hantverkare under arbete

Våra hantverkare

Kiruna Golv & Bygg har sedan starten 2019 levererat förstklassig service. Tack vare detta kan vi överträffa våra kunders förväntningar både på oss som byggfirma och på slutresultatet. Med vår erfarenhet kan vi ta oss an alla uppdrag, små som stora, och utföra arbetet på rätt sätt. När du väljer oss som dina professionella golvläggare får du ett kvalitativt och hållbart resultat som du kommer kunna glädjas över i många år. 

Vi är alltså en liten byggfirma med stora ambitioner. Du kan räkna med oss vare sig det gäller hantverkare med våtrumsbehörighet för en badrumsrenovering eller erfarna golvläggare. Grunden för vår byggfirma utgörs av mycket god kommunikation mellan beställare och hantverkare, då vi genom att lyssna och förstå varandra därmed kommer fram till optimala lösningar.

Vi har vår utgångspunkt i Kiruna där vi utför de mesta av våra arbeten. Behöver du hjälp av golvläggare utanför Kiruna ber vi dig att kontakta oss så ser vi vilken lösning vi kan komma fram till. Om möjligheten finns är vi glada över att ha ett eventuellt samarbete med dig!

Kunniga golvläggare i Kiruna, med erfarenhet

Kiruna Golv & Bygg vill vara ditt förstahandsval när det kommer till golvläggare i Kiruna. Våra hantverkare och golvläggare ser till att du får dina golv, precis så som du vill ha de. Golv används dagligen och kan därmed slipas ganska lätt. Därför ser vi till att det inte bara är vackert, men hållbart också! Kontakta oss och låt oss lägga golv som du kommer att älska.

Kontakta våra golvläggare i Kiruna

Har du några frågor till våra golvläggare eller om vår byggfirma i Kiruna? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så svarar vi dig så snabbt vi kan!