Måleri Kiruna

Kiruna golv & bygg

KGB

En liten byggfirma till ditt måleri i Kiruna, med stora ambitioner. Välkommen till oss!

Pålitligt måleri i Kiruna

Om du behöver hjälp med måleri i Kiruna, leta inte längre än till Kiruna Golv & Bygg. Vår pålitliga byggfirma har många års erfarenhet av att utföra måleritjänster, för både privatpersoner och företag i och runt om i Kiruna.

Vi brinner för hantverk och lyssnar alltid på våra kunders behov och önskemål. Detta för att kunna anpassa våra tjänster efter deras specifika projekt. Vi tar ansvar för hela processen och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat, som du kan vara riktigt nöjd över. Om vi av någon anledning gör fel, så åtgärdar vi naturligtvis detta kostnadsfritt för att du som kund ska känna dig trygg med ditt val av byggfirma.

Vi använder enbart kvalitativa material på alla våra arbeten, för att kunna leverera den högsta kvaliteten på våra måleritjänster. Oavsett om det gäller inomhusmålning eller utomhusmålning, så kan du lita på att vi utför jobbet på ett professionellt och effektivt sätt. Kontakta oss via telefon eller formuläret, så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Nyttja ROT-avdraget

När du som privatperson anlitar oss för måleri i Kiruna för till exempel en renovering i hemmet kan du nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, dock är avdraget högst 50 000 kr per år och person. Tänk också på att arbetet måste ske i bostaden du äger. Läs mer på Skatteverkets hemsida!

Våra tjänster

Om du behöver hjälp med måleri eller andra byggprojekt, tveka inte att höra av dig till oss redan idag för att diskutera dina behov och få en offert. Vi är redo att hjälpa dig med dina projekt inom måleri i Kiruna och leverera högkvalitativa helhetslösningar.

Måleri Kiruna

Vår byggfirma är stolta över vår expertis inom måleri i Kiruna, och vi erbjuder högkvalitativa måleritjänster för både privatpersoner och företag. Med vår erfarenhet och användning av högkvalitativa material och verktyg, kan du vara säker på att vi kommer att leverera professionella och hållbara resultat. Kontakta oss idag för att diskutera dina måleribehov, oavsett vad eller vart du behöver måla.

Bild på färgburkar och prover ståendes på ett trägolv.
Golvläggare

Det finns olika anledningar till att man vill byta golv. Kanske börjar det bli slitet eller så passar det inte din personliga stil. Kontakta våra golvläggare för en snygg och kvalitativ golvläggning. Att anlita vår byggfirma med erfarna golvläggare är optimalt för att få en så bra hållbarhet som möjligt på golvet. Vi hjälper dig vare sig du är ute efter ett parkettgolv, laminatgolv, fiskbensparkett med mera.

Badrumsrenovering

Vill du fräscha upp badrummet genom att byta kakel och badrumsinredning? Eller vill du samtidigt riva ut hela badrummet för att lägga golvvärme och därmed få ett helt nytt badrum? Oavsett hur komplicerad din badrumsrenovering är så har vår personal i Kiruna kompetensen att utföra den. Vi står för god kommunikation så att du ständigt är uppdaterad på vad som pågår i ditt hem.

Om och tillbyggnation

Börjar ditt hem bli trångbott och du är i behov av en tillbyggnation? Eller känner du att ett utrymme i hemmet hade varit bättre med en annan planlösning? Då ska du kontakta vår firma i Kiruna så hjälper vi dig med allt från planering till utförande. Vi ser också till att ytan utnyttjas på bästa möjliga sätt, så att du får ut så mycket som möjligt av din om- eller tillbyggnation.

Måleri i Kiruna, och så mycket mer

Vårt måleri och byggföretag kan hjälpa dig med det mesta, och eftersom vi har många års erfarenhet inom branschen kan du lita på att vi kommer att leverera högkvalitativa resultat. Vi har även en bred kompetens inom olika typer av projekt, så oavsett vad det gäller, så kan vi skräddarsy en lösning som passar just dina behov och önskemål. Kontakta oss gärna för att diskutera ditt projekt och få en offert från oss!

Måleri målar vägg med vit färg, med roller.

Vårt måleri i Kiruna - skicklighet

Kiruna Golv & Bygg har sedan starten 2019 levererat förstklassig service. Tack vare detta kan vi överträffa våra kunders förväntningar både på oss som måleri, byggfirma och på slutresultatet. Med vår erfarenhet kan vi ta oss an alla uppdrag, små som stora, och utföra arbetet på rätt sätt. När du väljer oss som dina professionella målare och hantverkare får du ett kvalitativt och hållbart resultat som du kommer kunna glädjas över i många år. 

Vi är alltså en liten byggfirma med stora ambitioner. Du kan räkna med oss vare sig det gäller hantverkare med våtrumsbehörighet för en badrumsrenovering, professionellt måleri i Kiruna eller erfarna golvläggare. Grunden för vår byggfirma utgörs av mycket god kommunikation mellan beställare och hantverkare, då vi genom att lyssna och förstå varandra därmed kommer fram till optimala lösningar.

Bor du någon annanstans än i Kiruna?

Vi har vår utgångspunkt i Kiruna där vi utför de mesta av vårt måleri. Behöver du hjälp utanför Kiruna ber vi dig att kontakta oss så ser vi vilken lösning vi kan komma fram till. Om möjligheten finns är vi glada över att ha ett eventuellt samarbete med dig!

Ett måleri i Kiruna med kvalitet

Kiruna Golv & Bygg vill vara ditt förstahandsval när det kommer till måleri i Kiruna. Måleriet och tapetseringen i ens hus kan antingen få rummet att poppa eller få det att se tråkigt ut, om det var slarvigt utfört. Det är en sån viktig del av hemmet och därmed så måste det inte bara se vackert ut, men det måste vara också! Kontakta oss och låt oss nåla ditt hem med precision och kvalitet.

Kontakta vårt måleri i Kiruna

Har du några frågor om oss som byggfirma eller kring vårt måleri i Kiruna? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så svarar vi dig så snabbt vi kan!